28 Ocak 2019 tarihinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Ticaret Bakanlığının tertip etmiş olduğu etkinliğe İzmir Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Taşkın DALAY, İzmir Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat KOBAŞ ve Derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mehmet Tahir ÖZDEMİR katılım sağlamıştır.

İzmir Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Taşkın DALAY’a liyakat sertifikası verilmiştir.

 

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünün tertip etmiş olduğu Anıtkabir ziyaretine Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Tuncay BAYRAKTAR derneğimizi temsilen Gümrük Müşaviri ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sayın Çetin GÖLGE, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ahmet ÖZMEN ve Sayın Barış KARATEPE katılmıştır.

23.01.2019 tarihinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünün tertip etmiş olduğu organizasyonlara derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Gümrük Müşaviri Sayın Abdulkadir KÖSTEK katılım sağlanmış, Bölge Müdürümüze Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Aslıhan ÇELEBİ’nin tebrikleri ve selamları iletilmiş aynı şekilde Bölge Müdürümüzde  katılımlarımızdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sn. Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza selamlarını iletmiştir.

Etkinlik Çerçevesinde;

  1. Gün:

23.01.2019 tarihinde Samsunport Limanı içerisinde konuşlanan Kızılay’ın Kan ve Kök Hücre Donörlüğü için başlatılan bağış kampanyasına katılım sağlanmıştır.

Samsun Valisi Sn. Osman KAYMAK’ın katılımıyla tenis turnuvasında başarılı olanlara hediyeleri takdim edilmiştir.

Programa katılan Memur, Mükellef ve konuklara  ikramlarda bulunulmuş, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu perçinlenmiştir.

2.Gün:

24.01.2018 tarihinde Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasında  Samsun Valisi Sn. Osman KAYMAK’ın teşrifleriyle düzenlenen resmi programa katılım sağlanmıştır.

Program kapsamında,  şehirde en fazla ihracat yapan, en fazla beyanname açan, en fazla acentelik hizmeti veren firma sahiplerine plaket takdim edilmiştir. Bu kapsamda, Üyelerimiz olan Samsun Sistem Gümrük Müşavirliği ve HD Gümrük Müşavirliği firmaları en fazla işlem gerçekleştiren gümrükleme firmaları olarak plaket almışlardır.

Gümrük idarelerinde görevli  personellerin bir kısmına  Başarı Belgeleri verilmiştir.