13 Mayıs 2019 tarihinde Excellence Inn Hotel Ankara’da Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aslıhan ÇELEBİ ve Yönetim Kurulu tarafından verilen iftar yemeğine, Gümrükler Genel Müdürü Sayın Mustafa GÜMÜŞ, Risk Yönetimi, Tasfiye ve Döner Sermaye Genel Müdürü Sayın Savaş MALKOÇ, Gümrükler Genel Müdür Yardımcıları, Risk Yönetimi, Tasfiye ve Döner Sermaye Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ayşe Nursel DOĞMUŞÖZ teşrif etmişlerdir.

Aile ortamında geçen İftar yemeğimizde mesleğimiz açısından istişarelerde bulunulmuştur.