Dentapros Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Derneğimiz Arasında Yapılan Protokol Hakk.

0
162

Değerli Üyelerimiz,
Dentapros Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Ankara Gümrük Müşavirleri Derneğimiz arasında 01.11.2023 tarihinde 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere Protokol imzalanmıştır. İmzalanan Protokol, Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği üyelerini, üyelerinin birinci derece yakınlarını, Dernek çalışanlarını ve aile fertlerini kapsamaktadır. İndirimli protokol fiyat listesi ekte sunulmuş olup, Protokol dahilinde Özel Dentapros Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde yapılan tüm İmplant, Ortodonti( Diş Teli), Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği), Estetik Diş Hekimliği Tedavileri, Protez, Endodonti (Kanal Tedavileri), Konservatif Diş Tedavileri   (Dolgu), Periodontoloji (Diş Eti Tedavileri), Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi tedavilerinde ek listede belirtilen indirimli fiyat tarifesi uygulanacak olup, diğer tedaviler için  Türkiye Diş Hekimleri Birliği fiyat tarifesi  üzerinden %48 indirim uygulanacaktır. Gerekli görülen durumlarda taksitlendirme yapılacaktır.

Muayene, panaromik röntgen, detaylı tedavi planlaması, ağız içi fotoğraflama ve yıl da 1 defaya mahsus ( panaromik film uzman diş hekimi muayenesi ) poliklinik tarafından hiçbir ücret alınmadan gerçekleştirilecektir.

Muayeneye giden Dernek Üyelerimizin  indirimden faydalanması için kurumla ilişkisini gösteren herhangi bir döküman ya da kimlik ibrazı yeterlidir.

İndirimli Fiyatlar

Saygılarımızla.